muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

Xerrim per les conselleries

Aquests dies les conselleries del Govern balear funcionen a mig gas a causa del període postelectoral. S'ha desfermat el xerrim-xerram sobre com serà la composició de l'Executiu un cop s'hagin establert els pactes. Fruit de les converses i les deduccions funcionarials, sempre basades en informacions de bona tinta, han sortit les combinacions més sorprenents.

Delgado inicia el desmuntatge

El batle de Calvià, Carlos Delgado, ja ha iniciat el desmuntatge de la feina feta per UM a Calvià els darrers anys. Com se sap, ha començat pel centre juveniEs Generador de Son Caliu. Aquest centre, creat pel cap de llista d'UM, Isidre Cañellas, funcionava de manera molt autogestionada. Ara Delgado el vol convertir en un centre cultural dirigit i controlat des de l'Ajuntament. Males llengües diuen que ho fa per poder reubicar algun company de partit en cas que es confirmi la desfeta del PP i aquest passi a l'oposició al Govern, al Consell i a Cort.

Assessorats

Circula l'acudit que els ajuntaments d'Inca i Calvià seran aviat les institucions mallorquines més ben «assessorades». Prest ho sabrem.

Rodríguez

Sorprèn el silenci de José María Rodríguez després del que li ha passat al PP a Palma. Aquesta vegada Rodríguez no ha mogut els fils electorals. Quan ho va fer, el seu partit obtingué quatre majories absolutes consecutives.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris