nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
12°

Interès per IB3

La ràdio i la televisió públiques IB3 es troben al punt de mira d'UM i del PSIB, en el cas que acabin segellant un pacte de govern. El principal objectiu comú serà retallar-ne la despesa i aplicar-hi el model de la corporació catalana. S'ha de recordar que tots els partits llevat del PP han expressat queixes sobre el tractament informatiu d'aquests mitjans.

Maria de la Pau, a l'ull de l'huracà

Es demanen els entesos què farà finalment Maria de la Pau Janer: si recollirà l'acta de diputada o no. Potser la decisió està lligada al futur de Jaume Matas, del qual també es rumoreja que podria deixar la política si ha de passar a l'oposició. Sigui com sigui, l'escriptora i professora de la UIB passa per moments complicats perquè, ens asseguren, fins i tot n'ha escoltades de grosses pel carrer.

Èxit amb la portada de «Lletres»

Està sent molt comentada la portada de la revista Lletres de l'Institut d'Estudis Baleàrics, en la qual apareix el dibuix d'un tronc humà amb dos grans penis. La decisió d'escollir aquesta portada va ser del president de l'Institut, Gabriel Janer Manila.

Una maldat sobre Grosske

En cercles de l'esquerra es comenta que Eberhard Grosske aspira a reeditar el càrrec que va tenir en l'anterior Govern de Progrés. Es tracta d'una maldat que circula i a la qual no donam crèdit.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris