nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
11°

El futur d'IB3

En ambients polítics es comenta que, en cas d'articular-se el pacte d'UM amb l'esquerra, un dels punts importants és que IB3, tant la televisió com la ràdio, es facin íntegrament en català. Volen convertir aquests mitjans públics en autèntic instrument de defensa de la llengua, la cultura i la personalitat pròpies de les Balears. Això donaria sentit a la seva pervivència i també els podria convertir en eines d'integració, de reconeixement intel·ligent de l'aportació dels immigrants i d'estima al país, concebent l'entreteniment i l'elaboració d'un producte generalista també com un instrument de presa d'autoconsciència com a poble i com a societat vertebrada que miri amb optimisme cap al futur.

Consellers de pes

Medis socialistes consideren que en cas que Francesc Antich pugui formar Govern, un dels punts fonamentals «ha de ser que nomeni consellers de pes i d'alta qualificació. S'ha d'aprendre d'experiències anteriors i és importantíssim que a cada departament hi sigui el millor d'entre els que tenguin la confiança del president». En ambients del PSIB ja es parla, sempre que fos possible formalitzar els pactes amb UM, de la necessitat de tenir «un Executiu que sigui respectat, valorat i apreciat per tothom, a dreta i esquerra, per la seva categoria i personalitat. Que dugui tranquil·litat al conjunt de la població, ja siguin empresaris, treballadors o professionals. I sempre tenint en compte que el conseller de Turisme ha de ser ePedro Solbes del Govern balear».

Francina, devora la torxa

La batlessa en funcions de Palma, Catalina Cirer, va encendre ahir a Cort la torxa contra la droga. Mentre se celebrava la cerimònia, passà per la plaça Francina Armengo, candidata socialista a la presidència del Consell, precisament en direcció cap on es troba la institució insular. Francina duia un ca amb la corresponent corretja i una maleta verda de rodetes. «Mira, ja s'hi trasllada!», comentaren alguns assistents.

Bon temps i platges

Si fa bon temps, avui s'espera que sigui el primer gran dia de platges amb molts de ciutadans d'enguany. Per a milers i milers de persones, aquesta jornada de brisa marina serà molt benvinguda.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris