nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
13°

Dona de la neteja

Una dona es presentà a un Ajuntament del Pla de Mallorca dilluns passat i reclamà la seva plaça de dona de la neteja municipal. La funcionària que la va atendre li va contestar que no tenia coneixement que hi hagués cap plaça vacant. Aleshores la ciutadana afirmà: «És que em varen dir que si votava el PP podria passar avui i em donarien la feina».

Plataformes ciutadanes

Representants de plataformes ciutadanes de Palma, sobretot la que defensa la construccció del parc de les Vies, s'han posat en contacte amb els dirigents del Bloc perquè «facilitin tot el que sigui possible el pacte d'UM amb l'esquerra». Consideren que el Bloc no ha de ser un entrebanc en aquesta negociació «sinó tot el contrari: un motor disposat a propiciar el canvi des d'una perspectiva moderada però eficaç».

Reestructuració a Calvià

A Calvià es parla amb insistència que el batle, Carlos Delgado, prepara una reestructuració de l'organigrama municipal. S'ha de pensar que en cas que el PP perdés el Govern balear, Cort i les àrees que ara gestiona al Consell tendria molts d'alts càrrecs vacants. Delgado hauria començat a treballar en aquesta direcció a l'espera del resultat final dels pactes i, si el PP passa a l'oposició a les institucions autonòmiques, podria donar feina a alguns dels seus companys de partit.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris