lluvia ligera
  • Màx: 26°
  • Mín: 25°
26°

Enigmàtica HotelnetB2B

Ens arriben notícies que l'esquerra està interessada a conèixer el rerefons d'una societat dita HotelnetB2B, fundada l'any 2000 pels grans hotelers mallorquins com a central de compres i serveis d'internet, i que tancà el 2004 amb unes pèrdues mil milionàries. Sorprèn un fracàs tan gros entre homes de negocis tan posats, i sorprèn que el liquidador fos un exalt càrrec de Jaume Matas que, com d'altres, es refugià en el grup d'empreses Barceló durant l'època del Pacte de Progrés (1999-2003). La sospita és que Hotelnet tenia interessos polítics més que comercials, i d'aquí el seu fracàs econòmic.

Museu marítim

Tot apunta que el museu marítim que vol aixecar el Consell de Mallorca està a l'espera del definitiu projecte de reforma del moll comercial de Palma que du endavant l'Autoritat Portuària. La realitat és que aquest museu no té un altre lloc possible d'ubicació si es desitja que sigui a Palma i en un indret cèntric i capaç d'acollir molts de visitants.

No a cap discoteca

Per cert, que els responsables de l'Autoritat Portuària, que encapçala Joan Verger, han estudiat detingudament els pros i els contres del Mare Màgnum de Barcelona i han arribat a la conclusió que de cap manera no s'ha de permetre la construcció d'una discoteca en el futur moll de Ciutat, en el qual es podria convertir l'actual moll comercial. Ha estat l'ambient discotequer el que ha duit una certa degradació a l'oferta barcelonina i aquí el que se cercarà és qualitat. Per altra banda, el transport de passatgers es conjugarà amb el de mercaderies al dic de l'Oest, ja que cada cop està més marcada la tendència dels vaixells mixtos que compaginen viatgers amb càrrega.

Converses PSIB-UM

És un secret sabut per tothom dins els ambients polítics que cada cop és més obert i franc el diàleg entre les cúpules del PSIB-PSOE i d'UM. Tot i que els unionistes mantindran el seu pacte amb el PP fins pràcticament el final de la legislatura, dins les files del partit de Munar cada cop hi ha més descontent pels resultats pràctics que els està reportant aquest pacte.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris