nubes rotas
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
22°

Catalina Cirer aposta per Cala Major

Sr. director:

Fa molts anys que residesc a Cala Major, una barriada que a poc a poc s'havia anat degradant per unes construccions d'edificis rusc amb moltes altures que ocupaven especialment turistes i sense els serveis propis de qualsevol barriada. Sempre em vaig preguntar per què aquesta zona tan bonica de Palma estava tan mancada d'atenció per part dels successius ajuntaments.

Ara, afortunadament, no puc dir el mateix. Crec que «s'ha de donar al Cèsar el que és del Cèsar» i reconèixer la gran tasca que està fent ara l'Ajuntament amb la batlessa Catalina Cirer: no només tindrem un centre de salut -fins ara havíem de desplaçar-nos a la Casa del Mar-, sinó que a més han posat una oficina on podem fer tots els tràmits sense haver de desplaçar-nos al centre, i he llegit que han posat la primera pedra d'un poliesportiu i han de fer un col·legi a Sant Agustí.

A més, tindrem un centre cultural als locals de l'antic hotel Pireo, on hi ha també l'oficina que abans he esmentat... En una paraula, veig que a poc a poc el barri va canviant, que s'ha arreglat el parc, s'ha resolt el problema de les aigües pluvials i s'han il·luminat alguns carrers.

Evidentment queden moltes coses per fer, ja que seria bo que desapareguessin aquests edificis amb tants de pisos, alguns dels quals ja estan molt abandonats, i que poguéssim tenir més zones verdes, però almenys ara hi ha un interès perquè el barri millori i que els que vivim aquí tinguem algunes comoditats que fins ara ens eren vedades, com per exemple, si volíem anar a Illetes en bus, no teníem més nassos que anar al centre i agafar la línia d'Illetes; ara no, perquè la línia 3 arriba a Illetes.

Són únicament alguns exemples, però vull expressar la meva satisfacció per aquestes millores i felicitar la batlessa per la seva feina. Esper que el que ens falta per millorar pugui ser una realitat en els pròxims mesos.

Afectuosament.

Gabriel Mas Mesquida. Palma.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris