nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
19°

L'amistat de Mesquida i Losantos

En el darrer número de la revista El Viejo Topo apareix un article que explica un complot organitzat el 1979 pels que eren, segons el director de la revista Miguel Riera, dos «amics íntims»: Federico Jiménez Losantos i Biel Mesquida. Riera i Mesquida codirigien l'editorial de llibres d'El Topo. Conta Riera que Jiménez Losantos va tenir la pretensió que el seu amic Mesquida li editàs un original, però el mallorquí ho considerà impublicable. En no tenir coratge per dir-li, li demanà a Riera que donàs la cara per ell. Jiménez Losantos s'indignà quan Riera li ho va dir, i organitzà una campanya de descrèdit contra El Topo seguida d'una gran recollida de firmes entre intel·lectuals. Tot aixó ho va fer amb la col·laboració de Mesquida, segons Riera, el qual lamenta ara la miseria d'ambós personatges. L'escrit de El Viejo Topo conclou que Jiménez ha aconseguit «el major objectiu» de la seva joventut, «arribar a ser famòs», però virant «de l'esquerra a l'extrema dreta» i «menyspreant» l'ètica i la veritat.

L'Infof fa les proves de TVM Les proves de preselecció del personal que passarà a conformar la plantilla de la Televisió de Mallorca, són realitzades aquests dies per l'Infof, l'institut de formació depenent de l'Ajuntament de Palma. Com se sap, TMV depèn del Cosnell de Mallorca, governat per UM. Però els seus responsables han volgut donar la màxima transparència a les contractacions i fugir del més mínim caire partidista. En conseqüencia, s'han posat en mans d'un organisme oficial especialitzat, encara que, com és prou sabut, Cort està governat pel PP. Tot i així, el Consell tindà la darrera paraula sobre els professionals que seran fitxats.

No vol ser candidat a batle  

El director general del Patrimoni de Defensa a les ordres de José Bono, el palmesà Joan Mesquida, ha rebutjat la possibilitat d'aspirar a la batlia de Palma, tal i com li han insinuat alguns dirigents del PSIB-PSOE. Mesquida s'uneix així a l'actual delegat del Govern, Ramon Socias, que també ha rebutjat la petició. D'entre el noms que sonen des de fa temps, només Celestí Alomar es manté ferm en la seva voluntat de ser cap de cartell.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris