cielo claro
  • Màx: 18°
  • Mín: 18°
18°

Mallorquins a Mèxic

Ens comenta Pep Francisco Alomar les meravelles dels hotels que els empresaris mallorquins han construït a Cancun i, en concret, a la Playa del Carmen, d'on tornà dilluns passat el cap de premsa de l'Institut d'Estudis Baleàrics després d'una setmana de vacances. Aquests hotels, molt respectuosos amb el medi ambient, reuneixen totes aquelles característiques que ja voldrien tenir aquí els Rius, Escarrer, Fluxà, Barceló i Piñero: grans superfícies, natura verge, tot inclòs i salaris caribencs. Per això posen en venda els seus establiments balears.

L'Obra fa feina

L'Obra Cultural Balear ha posat en marxa comissions específiques de treball. Dimarts, els socis varen ser concovats a la de cultura popular per trectar de l'enrenou provocat per la psicodèlica aparició dels ninots dels Simpson a les festes de Sant Sebastià.

Maulets

El 28 de febrer, a la Factoria de So, l'organització juvenil Maulets té previst oferir un concert de música en viu amb el títoLes nostres arrels no neixen del ciment. Es comença a notar una reactivació general contra la destrucció del territori que encara queda.

Cati Julve

La nova consellera Cati Julve explicà a la Televisió de Manacor que el primer que ha de fer és comprar-se roba perquè fins ara estava avesada a anar amb texans.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris