cielo claro
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
19°

Agraïment

El passat 3 de febrer ens va deixar Maria Arias Juaneda, als 94 anys. Després de més d'una dècada de viure amb nosaltres va començar un procés de deteriorament progressiu i veloç que la va portar a un estat on la nostra ajuda era manifestament insuficient.

Quan, per recomanació del metge de capçalera, la duguérem a l'hospital de Son Llàtzer, hi anàvem morts de por, no pel diagnòstic sinó per tot allò que hauria de passar.

La veritat fou que, des del primer moment que l'equip de guàrdia del capvespre del dia 31 de gener la va agafar amb les seves mans, tots sentírem un gran consol en veure la professionalitat, la tendresa i l'eficàcia amb què la tractaven. Després de dies i dies de veure-la patir sense sossec, la vérem descansar amb tranquil·litat per primer cop.

Igualment a l'habitació 165 l'atengueren metges, infermeres i auxiliars amb tota l'esma per evitar-li qualsevol patiment i qualsevol incomoditat.

Volem expressar el nostre reconeixement a l'objectivitat i a la professionalitat de totes aquestes persones i manifestar-los el nostre més profund agraïment.

Pep Toni, Maria M., Maria T., Joan Miquel i Lourdes (fills i néts). Es Pont d'Inca.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris