cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 20°
20°

Candidat

Esquerra Republicana encara no té decidit qui serà el seu candidat a la batlia de Palma. El més lògic és que ho sigui Alexandre Seguí, reelegit dissabte passat màxim responsable del partit a Ciutat, però tampoc no es poden descartar veterans com Cil Buele, que ja ha estat regidor, o alguns del jove valor.

Madò Pereta

Ens asseguren que Madò Pereta serà una de les «estrelles» de la futura Televisió de Mallorca. El personatge de Joan Carles Bestard podria presentar un magazín de nit.

Investigació

El responsable de l'edició local del diari El Mundo, Eduardo Inda, digué ahir que investigarà «qui» sufraga la gira d'ASI per la Península. Sembla que li ha fet molt poca gràcia que membres del partit polític de Joaquín Rabasco viatgin per la península amb una pancarta gegant i repartint futlletons contra la seva professionalitat. ASI anuncià que la tournée espanyola acabarà a Madrid davant la seu del diari de Pedro J. Ramírez.

Qui dóna lliçons

A Menorca estaran molt de temps a pair el missatge que llançà el copresident del Grup Barceló, Simón Pedro Barceló, divendres passat en un curs per a joves empresaris. El fill de Gabriel Barceló explicà que «el Consell ha de fer més feina en l'ordenació del territori», i que Menorca ha d'apostar pel turisme «esportiu» i del «benestar». Els menorquins es demanen a què vénen aquestes «lliçons» quan el Grup Barceló ha anunciat la venda dels seus hotels a l'Illa perquè ja no són prou rendibles, i invertirà els guanys a l'estranger. En considerar que gairebé no hi ha empresaris hotelers menorquins, i que el pes important és mallorquí, el missatge de Barceló es considerà, senzillament, molt desafortunat.

El PP i Menorca

Parlant de Menorca i de coses que no s'han paït. Encara ressona en les orelles dels dirigents del PP la veu de Jaume Matas en el sentit que «o us posau les piles o el PSOE de Joana Barceló tornarà a guanyar», fet que ell no està disposat a «consentir». S'ensuma una campanya que tindrà per objecte «destruir» la imatge de la carismàtica presidenta del Consell. Els temps, que mai no engana, dirà.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris