cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
21°

Cirer té més valor del que pensava

Sr. director:

La iniciativa organitzada pel PP de Palma per apropar-se als ciutadans de Ciutat és tot un encert. Després d'haver anat per tots els pobles, la campanya arriba ara a Palma. Crec que ja era hora que la nostra batlessa deixàs de costat tant de ball de bot i altres parafernàlies d'aquest estil i s'acostàs d'una vegada als palmesans per escoltar-ne les idees i preocupacions.

Així com pens que Catalina Cirer s'ha equivocat en moltes coses des que dirigeix el destí de la nostra ciutat, reconec que en aquesta ocasió està duent a terme una iniciativa digna i de lloar. Hi ha hagut moments en els quals he cregut que Cirer tenia por d'enfrontar-se a la ciutadania, però en aquesta ocasió estic contenta de reconèixer que m'he equivocat. Cirer té valor, però fins ara no ho havia demostrat.

Sempre he estat de l'opinió que un dirigent municipal ha de fer més feina de carrer que de despatx, i això és una cosa que fins a la data no havia vist a Cirer.

A més, no oblidem que aquesta campanya d'aproximació del PP es produeix quan falta més d'un any per als pròxims comicis, per la qual cosa no hauríem de caure en tòpics com que s'apropen a la gent per aconseguir vots, que és una cosa que sempre han fet els polítics.

Ricardo García Uviña. Palma.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris