nubes dispersas
  • Màx: 28°
  • Mín: 27°
29°

Errare humanum est

Error. Vaig contar-vos que quatre membres del Consell d'Administració de Sa Nostra havien demanat evot secret i que quatre eren, també, els vots en blanc que rebé el senyor Alzamora. Era tota la informació disposada i les conclusions que cadascú en tragués eren pures càbales. Passats els dies, m'informen que no només eren quatre els que volien emetre el vot secret: eren més, però no els va fer falta manifestar-ho una vegada s'havia acceptat el procediment. Això diuen i això vos cont. Com també asseguren que un dels demandants coneguts no utilitzà el secret per al que se suposa. Això diuen i rectific fins allà on puc la imprecisió.

l l l
Error. El president Matas, diumenge passat, no va fer anar a ca seva l'equip de la televisió del seu govern per a fer públic exantatge a la presidenta dels menorquins, tal com jo vos contava ahir. No em consta a iniciativa de qui, si dels periodistes de la televisió, dels del seu gabinet o per decisió pròpia, però les declaracions les va fer en el dinar de matances que anualment convoca el tinent de batle de Muro, senyor Plomer. No cal dir que a tan important concentració pepera la televisió governamental no hi era per casualitat. Els qui no sé si s'ho perderen per casualitat, perquè ja hi tenen poc a sucar ara que ePP no governa Espanya o perquè els viatges ja no van al compte ministerial, són els alts càrrecs estatals, que abans sempre es fotografiaven al costat de la també desapareguda Norma Duval. Deuen tenir altres normes...

l l l
Error. Aquesta vegada no és meu, però em consta que n'hi havia un parell -pocs, ben segur- que caigueren en l'error de creure que la Fiscalia de Balears trobaria dubtes en la concessió de la piscina que el ministre Matas va fer al seu amic director de diari. Fiscalia de Balears? Matas? Única piscina amb aquest tipus de concessió a Espanya? Única concessió atorgada després d'extingir-se i revertir a l'Estat? Concessió d'ús públic sense projecte d'ús? Concessió a qui ja no és propietària de la casa? Informe oficial contrari a la concessió? I per quins set sous hi hauria de veure res d'estrany el fiscaBarceló? I voltros, que hi veis res d'estrany, en la decisió del fiscal? Jo no, la veritat, només coherència i lògica. Molta coherència i molta lògica: que això és Mallorca i, com digué Matas, «l'immaculat», aquí ens coneixem tots i ara no ho record, com ens qualificà.

l l l
Error. De tots els amics i els coneguts de n'Aurelio Torrente. Que, trasbalsat per la seva esperada mort, han suportat les alabances que li han dedicat el senyor Fageda i la senyora Feliu sense recordar-los la seva vergonyosa actuació amb el finat. Potser n'Aurelio encomanà el senyoriu a aquells que ara callen. És ben segur que no podrem dir mai el mateix d'aquells que amb la hipòcrita alabança pretenen que oblidem la seva ignominiosa traïdoria.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris