nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 21°
20°

Nou llibre

El sociòleg mallorquí Joan Amer Fernández ha publicat un nou llibre titulat Turisme i política. L'empresariat hoteler de Mallorca, en el qual analitza el desenvolupament de la principal indústria de l'Arxipèlag en paral·lel a la transformació política viscuda per les Balears en les darreres dècades. El volum ha estat publicat per Documenta Balear.

Congrés

El sector renovador del PSM proposa que el congrés del partit del pròxim maig es dugui a terme a Calvià. Així voldrien palesar el desig d'aquest corrent d'obrir-se al món de la immigració i al sector turístic. Els oficialistes miren aquesta aposta compartint el supòsit teòric, però amb cert escepticisme, ja que consideren que s'ha de saber fermar l'actual electorat de cara a les autonòmiques del 2007.

Autocrítica

L'autocrítica que es fan els oficialistes del PSM després de la derrota a les primàries és que en els darrers temps s'han dedicat massa a gestionar el partit, mentre que els renovadors treballaven les bases. Ja passà el mateix quan tenien responsabilitats de Govern, ja que els dirigents se centraren a gestionar les institucions i a fer poca feina de militància.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris