nubes rotas
  • Màx: 24°
  • Mín: 24°
24°

Antelm Pujol, a IB3 TV

El periodista Antelm Pujo acabà ahir d'exercir com a cap d'informatius d'IB3 Ràdio a les ordres de Kika Ramis. Des d'avui s'incorpora com a editor d'informatius d'IB3 televisió. Les raons del canvi no s'han donat a conèixer.

Pere Sampol, en pla constructiu

Tot apunta que Pere Sampo, portaveu parlamentari del PSM, històric del partit i exsecretari general, jugarà un paper moderador per tal d'equilibrar les coses dins l'organització després de la victòria de Mateu Crespí a les primàries. De fet, encara que donava suport a Nanda Ramon, des de fa dies només se li senten declaracions constructives.

Barajas: el turisme cap al Carib

La inauguració dissabte passat de la nova superterminal de l'aeroport de Barajas permetrà convertir aquest aeroport en el pont entre Europa i Amèrica. Això, a la pràctica, significa que hi haurà més facilitats per potenciar el turisme cap al Carib. Com més assequibles siguin aquestes destinacions, més debilitades es veuran les Balears.

Els xinesos i les escurabutxaques

Alguns propietaris de bar estan mosques amb ciutadans xinesos que entren als seus establiments, no consumeixen res i se'n van directes a la màquina escurabutxaques. Primer en miren l'interior per entre el vidre enllumenat, després hi tiren una o dues monedes. Amb aquesta operació «saben si la màquina és plena i li falta poc per donar premi. Si és així, juguen fins que fan pellada. Si veuen que la màquina està mig buida, se'n van». Segons aquests propietaris de bar, hi ha xinesos que «són professionals que només es dediquen a això i que guanyen una autèntica doblerada».

Gabriel Mesquida, a l'IRL?

Encara no se sap si Xavier Folch veritablement ha dimitit com a director de l'Institut Ramon Llull, i si ho ha fet per les seves divergències amb la consellera de Cultura de la Generalitat catalana, Catalina Mieras. Tanmateix, ja sona amb insistència el nom de Gabriel Mesquida com a possible substitut. Mesquida, que és un amic coral de la consellera santjoanera, fa poc que va ser distingit amb la Creu de Sant Jordi.

Munar i el decret de mínims

La direcció de l'Obra Cultural Balear ha quedat molt satisfeta de l'entrevista amb Maria Antònia Munar. Hi existí una gran coincidència en temes d'autogovern i llengua, fins el punt que la presidenta del Consell sentencià: «Si el PP canvia el decret de mínims, jo no seré presidenta amb el seu suport».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris