cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
16°

Vestida d'Àgatha

La premsa espanyola es feia ahir ressò de l'esperpèntic vestit d'Àgatha Ruiz de la Prada que lluí la ministra de Cultura, Carmen Calvo, durant la gala dels premis Goya. De fet, i entre les històries que circulen per Madrid, n'hi ha una que situa el «sacrifici» de Calvo en una exigència de Moncloa, interessada a «suavitzar» les relacions amb el company sentimental de la modista, el periodista Pedro J. Ramírez, pel trasllat dels papers de Salamanca. Tanmateix, El Periódico de Catalunya en dóna una versió més creïble i fonamentada: la ministra es disfressà d'Àgatha Ruiz perquè promocionarà per ordre alfabètic els modistes espanyols vestint-se amb les seves creacions. El diari català, que elogia el «coratge» que exhibí durant la gala, explica que «la ministra es va presentar dies enrere al taller d'Àgatha al carrer d'Ortega y Gasset. Va mirar els catàlegs amb els conjunts de passarel·la i va triar el vestit. Encara que costi d'imaginar algú vestit d'Àgatha que no sigui Àgatha, a l'estudi asseguren que Calvo no és la primera persona que s'ha assegut en un Consell de Ministres que s'apunta al tecnicolor».

La barca «Flaquer»

El conseller d'Economia i Hisenda del Consell de Mallorca, Miquel Àngel Flaquer, inaugurà ahir una rotonda a Capdepera. Li feia molta d'il·lusió perquè ell és originari d'aquest terme. Per adornar aquesta rotonda, s'hi col·locà una antiga barca de la localitat. La sorpresa és que aquesta nau té de nom «Flaquer», igual que el conseller. Per evitar malentesos i bromes, el mateix Miquel Àngel Flaquer demanà que se'n canviàs el nom i així es va fer. Li han posat «Es quatre cantons», que és el lloc on està ubicada la rotonda, encara que no sigui un nom gaire apropiat per a una embarcació...

Àrea metropolitana

El Govern balear treballa amb la possibilitat d'articular un organisme que coordini tota l'àrea metropolitana de Palma, que engloba diferents municipis però que té moltes problemàtiques comunes, començant pel transport. A Barcelona funciona un organisme semblant.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris