nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

En defensa de Jaume Alzina

La Comissió Executiva d'Unió Independents d'Artà, en relació a les declaracions i manifestacions adreçades pel regidor d'EU-EV, Sr. Adrián, sobre la persona del Sr. Jaume Alzina, director de l'IES Llorenç Garcias i Font d'Artà, vol fer saber a l'opinió pública el que segueix:

1. Que, efectivament, el Sr. Jaume Alzina és un destacat membre del nostre partit tot i que en l'actualitat no ostenta cap càrrec en l'estructura orgànica d'UIA. No obstant això, el Sr. Alzina, juntament amb altres persones, va ser un dels fundadors d'aquesta formació política i amb la seva aportació i coneixements ha fet possible que Independents d'Artà hagin governat durant 25 anys l'Ajuntament d'Artà.

2. Que el Sr. Jaume Alzina, amb la seva gestió al capdavant de la direcció de l'Institut, ha aconseguit fer d'aquest centre un dels de més prestigi de tot Mallorca, un centre que, molt sovint, les autoritats educatives han posat com a exemple de model de gestió.

3. Que el Sr. Alzina ha estat elegit democràticament, sempre, per una aclaparadora majoria del claustre de professors en totes les ocasions que ha presentat la seva candidatura com a director de l'IES.

4. Que una vegada més el regidor d'EU-EV segueix amb la seva particular campanya de desprestigi contra els Independents d'Artà. En aquesta ocasió, però, ha anat més enllà del permisible i ha intentat soscavar l'honorabilitat i la credibilitat d'una persona. Tanmateix, no aconseguirà el seu objectiu, en Jaume Alzina té l'aval inqüestionable de la seva trajectòria personal i professional.

5. Que consideram intolerables i, per això les rebutjam, les declaracions plagades de mentides i difamacions fetes a diferents mitjans de comunicació pel regidor Julen Adrián. El més greu, però, és que el Sr. Adrián sap que aquestes acusacions són mentides i les continua mantenint. En definitiva aquest episodi s'haurà d'afegir a la llarga llista de fets i actituds que ens duen a una situació de crispació i malestar polític i social del poble. Amb aquest nou capítol d'irresponsabilitat, el regidor d'EU-EV ha acabant perdent la poca credibilitat política i personal que podia tenir fins ara.

6. Que donam suport a la proposta del Consell Escolar de l'IES Llorenç Garcias i Font d'exigir a la batlessa que destituexi el Sr. Adrián com a representant municipal a l'esmentat òrgan col·legiat.

7. Que consideram l'actuació del regidor d'Educació, Sr. Adrián, indigna i incompatible per al càrrec que ocupa i, per tant, exigim també la seva destitució.

Finalment volem expressar el més afectuós suport al nostre company de partit Jaume Alzina i desitjam que aquesta declaració serveixi com a acte de desgreuge cap a la seva persona.

Comissió Executiva d'Unió Independents d'Artà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris