nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín:
15°

Munar abandona la clínica

La presidenta del Consell, Maria Antònia Munar, abandonà ahir la clínica Planas, on ha estat internada des de fa més d'una setmana a causa d'una intervenció quirúrgica. Munar ja és al seu domicili particular, on farà repòs. Això significa que encara que estigui molt millor, i tal com estava previst, demà no assistirà a la inauguració del desdoblament entre Algaida i Montuïri.

Creix la fama de Joan Puig

Joan Puig, que va ser un dels protagonistes 'estel·lars' de la protesta contra la privatització de la costa de Mallorca el passat mes d'agost davant can Pedro J. Ramírez, ha estat nominat per l'Associació de Periodistes Parlamentaris del Congrés al títol de «diputat més actiu» de 2005. Aspiren al mateix honor la socialista catalana Carmen Chacón, vicepresidenta de la Cambra; la convergent Mercè Pigem i el senador nacionalista basc Joseba Zubía.

Satisfacció en el Consell

Tot i així hi ha una gran satisfacció a UM i al Consell per l'entrada en funcionament del nou tram del desdoblament. També es vol deixar molt clar que és una obra de la institució insular i no del Govern Matas, que és qui fa el gruix de les noves infraestructures.

Productes catalans, sí i no

La campanya contra els productes catalans ha duit l'enrariment als mercats nadalencs. A Mallorca s'han produït situacions contadictòries. Mentre se sap d'aguns ciutadans que s'han negat a comprar productes catalans, d'altres, en solidaritat, n'han adquirit més que altres anys i de manera notòria.

Tot el maneig per a Miquel Ramis

El portaveu del PP Miquel Ramis assegura que en les converses sobre l'Estatut de la setmana passada no sortí de la reunió per consultar postures amb els seus caps. Que consti que ell en duia el maneig de cap a coa.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris