algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Nit de la Cultura

Els ciutadans que volien veure la Nit de la Cultura, gran festa de l'Obra Cultural Balear, dissabte passat per TV3, estigueren preocupats durant bona part del dia, ja que la recepció d'aquesta cadena funcionà malament a Mallorca, tant en imatge com en so. Afortunadament, la cosa s'arreglà el vespre, i l'emissió arribà perfecta a les llars retransmesa per Canal 33 a través de la freqüència de TV3. No obstant això, la gala no es va poder veure completa perquè s'allargà una mica més del previst i l'emissió es tallà un poc abans del final de la festa, que va ser un èxit total i absolut.

Barça

La llàstima per a la Nit de la Cultura de l'OCB va ser que al mateix temps, i per IB3, s'emetia per IB3 el partit del Barça contra el Cadis, i l'afició culé de Mallorca, que ja se sap que en no pocs casos té el cor quadribarrat, va fer zàpping constantment o s'estimà més veure el futbol.

Antich

Sembla que la direcció estatal del PSOE ja té decidit que Francesc Antich sigui el candidat a la Presidència del Govern balear en les pròximes autonòmiques. Tot i així, Antich s'estimaria esperar al màxim abans que la decisió es faci pública. Per dos motius: el primer és que així evita que el PP li doni clatellades abans d'hora i segueixi amb lupa la seva actuació com a diputat a Madrid. La segona és que Jaume Matas va fer exactament el mateix en l'anterior legislatura i li va anar molt bé. Matas no anuncià la seva candidatura pràcticament fins al darrer segon i després aconseguí majoria absoluta.

Delgado

El batle de Calvià està seguint les instruccions de la direcció de Palma i fa el menys renou possible. Ara tots són amics, però l'han posat ben a retxa.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris