algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

En prengui nota, senyora Cabrer

Abans de res li vull palesar que no som un gran menador, però conduesc prou bé per saber què fer en cada moment. I, per això, li vull explicar, perquè segur que vostè no ho sap, perquè m'imagín que normalment es desplaçarà en cotxe oficial, quin és el perill immens que hi ha a l'entrada i a la sortida de Vilafranca.

Miri, li confés també que no transit gaire per la carretera de Manacor, però la coneixia prou bé abans de les obres. De fet, i des que feren la variant, vaig deixar de passar per Vilafranca, fins aquesta setmana.

Aquest dissabte passat vaig anar a Sant Llorenç, a dinar amb la família amb uns amics, i en tornar em va venir de bé passar per Vilafranca, per veure si encara eren oberts els petits comerços de fruites i verdures de la carretera. Senyora Cabrer: l'entrada al poble està precedida per una recta molt aclarida, però de cop i volta resulta que passa a ser part d'una rotonda on el vehicle que surt de l'esquerra té prioritat. Crec que el perill és màxim.

Això es perillós, però la sortida de la vila és letal. Tot i que un senyal indica la presència d'una carretera preferencial, el cert és que un hauria d'aturar el vehicle i girar el cap per la finestreta per saber si per la dreta ve cap cotxe. No existeix un carril d'acceleració ni un senyal d'stop. Els vehicles que passen per la carretera principal van llançats. Em cregui, un pot no anar distret i patir un accident brutal.

No tinc altra finalitat amb aquest escrit que cridar la seva atenció i pregar-li que faci alguna cosa de manera urgent. Em cregui. Són dos punts perillosíssims!

Joan Antoni Villalonga. Palma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris