nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
14°

Estam amb tu, Joana!

Tornem-hi! Una altra vegada, uns membres de la policia espanyola han humiliat una mallorquina, en aquest cas Na Joana Estarellas i Dolç, pel simple fet de dirigir-los la paraula en la llengua d'aquesta terra -que el règim espanyol de «las autonomías» té la barra de fer veure que tolera i fins i tot que considera «oficial».

Crec que ho pagaria arreplegar i arxivar tots els casos d'humiliació racista de què som víctimes els catalans per part dels espanyols. Aniria bé fer-ne una informada anual i denunciar-la a les més altes institucions europees.

No poseu gens en dubte ni una mica que, si els insultats, retinguts i maltractats, en lloc d'ésser catalans, fossin subsaharians per parlar en bantú o nord-africans per parlar en àrab -i ja no diguem si fossin francòfons per parlar francès o hispans per parlar espanyol!- tota la progressia de Catalunya, d'Espanya, de França i d'Europa pegaria el crit de S.O.S. RACISME al cel. Una altra cosa que hauríem de fer els catalans és l'objecció fiscal mentre els dos estats (tres si comptam Itàlia) que ens cobren per en teoria defensar-nos com a ciutadans «seus». Veuríeu si començarien a mirar una mica més prim, si els pegàssim allà on més mal els fa.
Estam amb tu, Joana Estarellas!

Jordi Caldentey. Manacor.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris