nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
16°

Problemes musicals

Els professors de les escoles municipals de música començaran a mobilitzar-se ben aviat. Es miri com es miri, és una vergonya que un titulat superior cobri, com succeeix, 7 euros l'hora i sense tenir dret a l'atur ni a les vacances.

La piscina, a la Cope

Al Ministeri de Medi Ambient esperaven encara ahir el projecte de Pedro J. Ramírez que regularitzi l'ús de la piscina situada en el domini públic de davant ca seva. Ha passat mig any i li queden 17 dies per fer-ho. Mentrestant, ens arriben notícies que Ramírez insisteix que la unitat d'Espanya i la piscina són part de la mateixa batalla antiespanyola, i assegura que «mi domicilio en Mallorca fue asaltado violentamente el pasado verano» en la tertúlia de Jiménez Losantos a la Cope.

Calma

La consigna dels dirigents socialistes de Balears, i quan s'està a punt d'entrar en any preelectoral, és «calma». Esperaran el moment «més convenient» per endurir la seva estratègia contra el Govern Matas, segurament coincidint amb el moment que ja tenguin decidits els candidats.

Parlament

El president del Parlament, Pere Rotger, oferí ahir la tradicional copa de Nadal als representants dels mitjans de comunicació. Hi havia una nombrosa representació de socialistes i del PP. Però el cap d'EU, Miquel Rosselló, arribà tard i no hi havia ningú del PSM, com ja ha passat altres anys.

Miquel Nadal

Tot i que el vicepresident del Consell de Mallorca, Miquel Nada, manté una exquisida prudència, cada vegada més dirigents d'UM estan convençuts que seria el millor candidat a la batlia de Palma per aquest partit. De fet, ja està rebent paraules d'ànims perquè assumeixi la responsabilitat. Dins UM creuen fermament que el PP perdrà la majoria absoluta i que els seus futurs regidors seran claus per garantir l'estabilitat de govern pactin amb qui pactin.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris