nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
16°

Què passa?

Què passa els dissabtes a vespre amb les desconnexions dels canals de televisió català i valencià per permetre la retransmissió en exclusiva dels partits per IB3? La desconnexió -ja de per si qüestionada- hauria d'afectar només el temps que dura el partit, però massa sovint s'allarga, impedint a l'espectador reprendre amb normalitat l'inici dels programes de TV3 o Canal 9.

Foto

L'altre dia va ser detingut el president de l'associació de colombians a Palma, acusat d'amenaçar amb una pistola un agent. Doncs bé, en ambients nacionalistes es comenta que aquest individu apareix a una foto amb la consellera d'Immigració, Encarna Pastor, en una celebració al Poble Espanyol. Lògicament, Encarna just es retratà devora un representant del col·lectiu colombià, però ja s'escolten veus en el sentit que «hauria de vigilar a qui fan president de determinats col·lectius abans d'establir relacions institucionals».

Desinterès

Hi ha qui assegura que els diputats mallorquins a Madrid han pogut detectar fins ara molta capelleta i moltes jugades de campanari, però poca visió envers comunitats autònomes on el PSOE és oposició.

Festes

Es comenta que les festes de Nadal d'enguany poden sortir més cares que mai. S'espera una pujada de preus de les que marquen època.

Munar

Maria Antònia Munar continua en el dic sec, restablint-se de manera favorable d'una operació. Els metges li han prescrit almanco una setmana d'aïllament i tranquil·litat total.

Nadal

Es confirmarà aviat que Miquel Nada pot ser el candidat d'UM a la batlia de Palma?

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris