nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

Una setmana en blanc

L'Administració de Justícia ha quedat absolutament paralitzada aquesta setmana. No es mouen papers i la major part de jutges, missers, procuradors, funcionaris,... han desaparegut dels seus llocs.

Joan Buades dóna senyals de vida

L'exdiputat eivissenc pels Verds Joan Buades torna a donar senyals de vida, després d'estar dos anys absolutament desaparegut. Buades presentarà avui horabaixa a la seu de l'Ateneu Llibertari Estel negre de Palma una biografia de l'inquer Gabriel Buades i Pons, destacat anarcosindicalista assassinat el 1938. Pel que sembla, l'exdiputat es dedica ara a «estudiar» el fenomen turístic a les Illes. Com es recordarà, Buades propicià la majoria absoluta del PP en desfer el pacte d'esquerres a Eivissa i crear una candidatura, que fracassà.

A l'ombra

El PSOE de Calvià està distribuint una revista gratuïta de 8 pàgines a tot color en la qual es veu el trànsfuga Joan Thomàs que penja de la titella del batle, Carlos Delgado. Si algú es demana qui dirigeix el ninot, que no pensi que és Jaume Matas o José María Rodriguez, sinó l'empresari Juan Nigorra: «No ho dubtin -es pot llegir-: qui comanda a Calvià és Juan Nigorra. De fet, comanda tant que el seu capatàs, Delgado, quasi és expulsat del PP. Juan Nigorra és l'autèntic batle a l'ombra».

El protagonisme d'Alfred Miralles

Es comenta amb certa intenció el protagonisme creixent del rector de l'església de Sant Sebastià, Alfred Miralles, conegut cada vegada més per unes sòlides conviccions conservadores. La pàgina web de la parròquia també participa d'aquest activisme polític. Ja en la portada de la web apareix un article del rector titulat Hay que castigar a la iglesia católica, en línia amb els predicaments antisocialistes de Jiménez Losantos i companyia.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris