nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
14°

El PSOE andalús proclama candidat

Dilluns a vespre, durant la torrada que cada any organitza el PSOE de Palma, el clan andalús comentava en veu alta i sense mirament («sense complexes», que dirien els del PP) la possibilitat de llançar el senador Bellón a la batlia. Devia ser l'efecte de l'alcohol, que a certes hores es fa evident.

800 visites a la Cope

Més de 800 persones ja han passat per les oficines de la cadena Cope Mallorca, al carrer de Jaume III de Palma, per firmar el plec a favor de la llibertat d'expressió. A aquestes, s'afegeixen un bon grapat d'adhesions arribades per internet.

Flaquer, clar i llampant

El conseller Joan Flaquer va fer palès al delegat del Govern que el seu discurs sobre la Constitució no li havia agradat gens ni mica. Just instants després d'acabar l'acte, Flaquer es dirigí a Ramon Socias per recordar-li l'aïllament al qual està sotmès el PP català per la resta de partits pel pacte de Tinell. «Som bons amics, per això li dic a les clares allò que pens», sentencià Flaquer. Socias rebé l'eixabuc amb esportivitat.

«Gràcies» per tenir l'Almudaina

Un fet per a la petita història local: Ramon Socias, com a delegat del Govern espanyol, donà públicament les «gràcies» a la Casa Reial i a Patrimoni Nacional pel gest de «deixar» el palau de l'Almudaina. Ahir va ser la primera vegada que l'edifici mil·lenari s'emprà per celebrar la festa de la Constitució.

Espectaculars

Sempre hi ha detalls que sobresurten en les recepcions protocol·làries, com la d'ahir a l'Almudaina. Per exemple, les espectaculars sabates «metàl·liques» que lluïa Maite Area, l'esposa del president Matas, que ja fa temps es distingeix per l'elegància al vestir.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris