algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
11°

Una metgessa 'mercenària' al centre de salut de Marratxí

Vull fer constar la meva indignació pel tractament, o més ben dit pel mal tractament, que vàrem rebre el dia 1 de desembre de 2005, en el Centre de Salut Martí i Serra de Marratxí per part de la doctora suplent M.S.

El cas és que la meva padrina, a qui jo acompanyava, tenia cita amb la doctora a les 17.20 hores i cita amb l'infermer a les 17.50 hores, cosa que fa sempre per aprofitar l'anada al PAC. L'infermer li controla el pes i la pressió arterial i la doctora li fa la revisió del tractament que segueix. I no hem tengut mai cap problema.

Arribàrem deu minuts abans de l'hora assignada i ja ens adonàrem que la doctora duia retard. També sol passar i s'ha de tenir paciència. Primer, per tant, ens va cridar l'infermer, com era d'esperar. Justament quan érem dins la consulta, ens va cridar la doctora i, és clar, no responguérem. En sortir de la consulta de l'infermer, li vaig comunicar a la metgessa la coincidència, però que, a l'hora que tocava, érem allà. Aquí ja em vaig sentir un poc ignorada, però vàrem decidir esperar fins a la darrera visita de l'horabaixa per entrar.

Quan va sortir el darrer pacient de la consulta tocàrem a la porta i ella, bossa penjada i bata llevada, amb tota la poca vergonya del món i sense gens d'educació, ens va dir que les seves visites acabaven a les 19.00, tot i sabent que érem allà des de les 17.10 hores i que la recepta que ens havia de fer era ben necessària per a la meva padrina, que segueix un estricte tractament per a la pressió arterial. I no ens va voler atendre ni escoltar!

Aquesta és una falta molt greu que no es pot passar per alt, ja que se'ns va negar l'assistència quan la reclamàvem. És intolerant que es donin fets com aquest i més encara que la doctora M.S. sigui tan insensible i tan maleducada amb els malalts. Persones com ella no mereixen aquests llocs de feina i desvirtuen la imatge d'aquells que ofereixen un bon servei.

Esper que la reclamació i denúncia que vaig fer el mateix dia en el Centre de Salut arribi al coordinador i que aquest apliqui la justa sanció, perquè els usuaris de la Sanitat Pública no som objectes, som persones!

Maria Roig López. Marratxí.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris