muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

Una denúncia contra Cort

Bé, resulta que aquell a qui han posat la multa és el meu marit, però quan llegesc «multa ORA de 30 euros», i a continuació «ha superat el temps autoritzat», i en negreta perquè s'hi vegi millor: «Greu. Es pot retirar el permís de conducció», he quedat perplexa i he pensat si no serà que l'agent s'ha equivocat i el meu marit ha fet qualque cosa pitjor per merèixer una amenaça semblant. Cont això com a anècdota perquè el dia 29/11/05, passejant amb la meva sogra en cadira de rodes pel carrer Anníbal de Palma cantonada amb el de Cotoner, vàrem veure que al lloc destinat a l'accés per a minusvàlids hi havia un cotxe aparcat, de manera que no poguérem passar. Però el vehicle estava ben estacionat dins el requadre blau. I a l'altra banda, tampoc no es podia passar perquè hi havia dos contenidors d'escombraries. Bastant molesta, veig l'agent que es passa el dia mirant si cap «desgraciat» excedeix el temps per posar-li una sanció de l'ORA, li faig veure el desastre i li dic que vull denunciar l'Ajuntament. Li vaig mostrar el meu DNI, que no mirà i tot, i per ràdio demanà com ho havia de fer fer. Li contestaren que anàs a Sant Ferran, perquè el cotxe patrulla de la zona no podia fer res. Em repetí que fes fotos per realitzar la denúncia. I jo em deman -ara ve la meva pregunta-: on he d'anar per posar una denúncia a l'Ajuntament? perquè almenys s'empegueeixi pels danys que m'han causat i me'n pagui una sanció.

Leonor Forteza. Palma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris