muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
13°

Independents d'Artà

Unió d'Independents d'Artà, davant la crisi de govern que en les darreres setmanes ha convulsionat la vida política del nostre poble, una crisi que, finalment, s'ha resolt amb la renovació del pacte de govern entre els partits d'UM, EU/EV i PSOE i la cessió de la batlia al PSOE, en la persona de Maria Francesca Servera, manifesta:

1.- Que la forma en què s'ha gestionat aquesta crisi de govern ha pertorbat greument la vida política del nostre municipi i, sobretot, ha provocat una desorientació entre els ciutadans com mai no s'havia produït.

2.- Que la crispació política en el consistori artanenc, entre els partits que conformen aquest pacte i l'equip de govern, ha erosionat la credibilitat política d'aquest pacte antinatura que sempre hem denunciat.

3.- Aquesta crispació té el seu principal fonament en les postures irreconciliables que existeixen entre aquests partits i, sobretot i de manera molt especial, en l'actuació i l'acció política del regidor d'EU/EV el senyor Julen Adrian, que ha estat el desencadenant directe de l'espectacle denigrant que ha transcendit a la ciutadania, un espectacle que, incomprensiblement, ha produït la submissió i la claudicació del PSOE a les imposicions polítiques d'aquest regidor, que és el que té menys pes representatiu.

4.- Que, com hem manifestat en d'altres ocasions, sempre hem estat, estam i estarem disposats a contribuir a la governabilitat d'aquest municipi.

5.- Que, davant la vergonyosa forma com s'ha manejat aquesta crisi, estam disposats a contribuir a l'estabilitat política mitjançant acords puntuals sobre les accions i les decisions polítiques transcendentals, sense participar en l'equip de govern.

6.- Que la condició perquè això es produeixi ha de suposar inevitablement el cessament i la destitució del regidor d'EU/EV.

7.- Saludam la batlessa i li desitjam l'encert continuat i tota la sort del món. També li suggerim que iniciï de manera urgent i contundent la tasca que ara com ara és la més important: recuperar la dignitat malmesa de la primera institució i la més representativa de la societat d'artanencs i artanenques. Tengui la seguretat, senyora batlessa, que en això ens tendrà sempre al seu costat, incondicionalment.

Unió Independents d'Artà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris