cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
21°

Immigrants

En algunes cases regionals s'han escoltat comentaris en el sentit que «no agrada» que als seus membres se'ls qualifiqui d'«immigrants». Veurien amb millors ulls que se'ls digués, per exemple, «nous mallorquins» o, simplement, «mallorquins com els altres». També dins del partit d'Unió Mallorquina s'han fet comentaris en aquest sentit, ja que «la integració, si es vol fer de bon de veres, comença pels termes amb els quals s'identifica els col·lectius socials».

«Autotaxa»

Dins del Govern balear ningú no s'esperava una reacció tan forta en contra de la implantació de l'«autotaxa» o impost per als vehicles de lloguer. L'Executiu Matas ha entès que ningú vol sentir parlar de nous tributs, encara que no l'afectin directament.

Solars

Els promotors es queixen de la cada cop més alarmant manca de solars per construir dins Palma. I els pocs que queden, si estan ben situats, sobretot a caps de cantó, valen una autèntica fortuna. Després no és estrany el preu al qual es posen els pisos. Tot i això, la demanda és tan gran que la maquinària constructiva no s'atura per res. La població de Palma no s'ha aturat d'augmentar des de fa lustres.

Foment

S'ha comentat molt la poc lluïda gala dels premis del Foment de Turisme, la qual es desenvolupà divendres passat enmig de notables absències. Està clar que la centenària institució necessita un gran impuls després de la sortida obligada del president Vicens i del declivi que s'ha notat en aquests darrers anys. I això ha passat quan Mallorca està molt necessitada de nous impulsos per tornar a prestigiar la seva imatge i la seva categoria, danyada darrerament.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris