cielo claro
  • Màx: 18°
  • Mín: 17°
16°

Joan Laporta

Torna a cobrar força el remor que Joan Laporta està a punt de tancar l'operació d'adquirir un xalet d'altíssim standing a Mallorca. Fa uns quants mesos ja hi va haver un intent fallit, però aquesta vegada sembla que el president del FC Barcelona s'afegirà a la nòmina incomptable de personalitats amb casa a la nostra/seva illa. D'ell en sabem, almenys, que és extremament respectuós amb la nostra gent, la nostra cultura i la nostra llengua, cosa que no es pot dir d'altres.

Boicot

Qui, després del partit de futbol FC Barcelona-Osasuna, de dissabte passat, volgué veure TV3, va ser sotmès a unes maniobres dissuasòries ja que s'anaven alternant abruptament TV3 i Canal 33, de manera que ni una ni altra podien ser seguides durant més de deu minuts. No hem pogut esbrinar de qui és responsabilitat aquest boicot a la normalitat.

Auditoria

Els comptes de Comissions Obreres de les Illes Balears estan sent auditats per Control Auditores. Josep Benedicto assegura que és una pràctica molt habitual en la central. Altres afiliats no recorden res de similar en els darrers anys. El més curiós és que la consultora que realitza l'auditoria és madrilenya i l'organització té una estructura confederal.

Inspiració

Els professionals que assistiren al Congrés d'Educació saben que el discurs de Francesc Fio contra el «fatalisme» estava inspirat en un altre que pronuncià el mateix dia i en el mateix lloc el filòsof José Antonio Marina, per cert, recentment entrevistat al programa de Bartomeu Beltran a IB3.

Piscines

A Menorca es procedirà a la demolició d'una piscina amb unes característiques que semblen calcades de la famosa instal·lació d'ús públic i gratuït que Pedro J. Ramírez usufructua a la Costa dels Pins. Es veu que alguns no tenen tant de bo per Madrid com el periodista.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris