cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
22°

Desgavell escultòric

A poc a poc, o massa aviat (depèn de qui ho miri), han anat proliferant les rotondes a la xarxa viària mallorquina. En un nombre abusiu d'aquestes rotondes, s'hi han situat escultures o reconstruccions simbòliques al·lusives al passat de cada lloc. Així, des d'escultures de notable valor artístic fins a la reconstrucció d'una sínia o una pitonadora que es representa ella mateixa, a les nostres rotondes ja hi ha de tot. Allò que hauria pogut ser un petit museu a l'aire lliure, s'ha convertit en un desgavell. Com passa quasi sempre, les decisions en matèria de cultura les prenen persones no gens acreditades per a una feina així. Una bona coneixedora d'aquestes qüestions assegurava fa poc: «És lamentable que les decisions les prenguin segons quins polítics, però el perill real és quan les prenen les seves senyores». No n'extraguem cap filosofia, perquè d'algunes decisions preses per polítics realment no es veu la manera d'empitjorar-les.

Planas

Com se sap, el conegut Planas Muntanyà ha deixat la presidència de la Casa Catalana després d'una gran tasca de potenciació d'aqueta entitat. Però, segons es comenta, també ha hagut de suportar alguna crític a causa de fer «una gestió massa propera al PP». Tot i això, tothom valora els grans aspectes positius que ha aportat la seva feina.

Chacón

Entre les files socialistes ja es parla de «la impossibilitat» de pensar que Pasqual Maragal pugui aspirar a revalidar la presidència de la Generalitat en les pròximes autonòmiques catalanes. En aquest sentit, ja es diu que el seu substitut podria ser l'actual vicepresdienta del Congrés Carme Chacón, que cada cop guanya més popularitat tant dins el PSC com dins el PSOE.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris