cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 21°
21°

IB3, la de qui?

Segons TV3, dissabte 22 d'octubre a Santa Maria ens aplegàrem unes 25.000 persones en l'acte reivindicatiu sota el lema «Salvem Mallorca». En el TN migdia de diumenge s'han vist imatges de les obres de l'autopista i s'han pogut sentir comentaris de membres d'alguns dels col·lectius que organitzaren la trobada, a banda de les declaracions del president del Govern de les Illes Balears.

A IB3, en canvi, la informació ha passat per ser una festa musical, acompanyada de projeccions de vídeos i de degustacions de productes mallorquins a la qual assistírem unes 5.000 persones.

Si IB3 té com a llengua dominant el castellà, si IB3 és l'única cadena per veure futbol dissabte a vespre (misteriosament per TV3 es veu el 33 i per canal 9, Punt 2), si a IB3 la informació sobre el que passa a les Illes s'explica amb el mateix rigor amb què es féu diumenge migdia respecte a l'acte de Santa Maria, ens ha quedat clar, una vegada més, quin és l'abast deteva en l'eslògan amb què ens van vendre l'inici de les emissions «d'IB3, la teva».

Dolors Clota. Bunyola.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris