nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 17°
14°

Voluntaris per aconseguir un govern

-Que respecti el medi ambient.

-Que es preocupi per millorar l'educació.

-Que estigui orgullós de la seva llengua i la seva cultura; que les difongui i les fomenti; i que, com a mínim, les col·loqui al mateix estatus legal que la castellana.

-Que pensi en els més necessitats.

-Que treballi seriosament per la sanitat.

-Que sigui capaç de negociar amb el govern central, sigui del color que sigui.

-Que gestioni bé els recursos econòmics i no ens hipotequi amb autopistes brutals, hospitals on no toca, i televisions i ràdios partidistes.

-Que sigui just i no popular. -Que pensi en el poble i no en el partit.

-Que no visiti prostíbuls en hores de feina i amb els doblers dels contribuents.

-Que no doni la mà a un immigrant quan la seva intenció és expulsar-lo; que elabori programes d'integració social, econòmica i cultural. -Que defensi i protegesqui la seva terra d'especuladors i aprofitats, encara que siguin bons amics. -I sobretot, que sigui votat per convicció i no per por, per ignorància o per inèrcia.

Toni Tornero Cobos, Son Sardina.

Diari de Balears publicarà totes aquelles cartes que estiguin degudament identificades i el seu contingut s'adeqüi a les regles establertes per la llibertat d'expressió. El diari es reserva el dret d'extractar les cartes quan sobrepassin les 20 línies. Les cartes es poden enviar per correu a l'adreça del diari, correu electrònic redaccioUdiaridebalears.com o per fax al 971.455740.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris