nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 21°
21°

Una altra veu d'església

No podem callar davant els esdeveniments de Ceuta i Melilla que demostren com els immigrants sofreixen la injustícia del mal repartiment del món. Ens sentim germans i germanes dels més desvalguts i recordam que som guardians de tots els nostres germans. Actualment la situació de fam i pobresa és desesperada a molts països i calen solucions valentes i radicals. Al món hi ha prou riquesa per permetre una vida digna a tots els seus habitants. Manca, però, la justa distribució d'aquests béns, cosa que implica canviar el sistema de vida dels països (entre ells el nostre). Per fer-ho, necessitam audàcia, austeritat i generositat. Per tot això ens atrevim a reclamar:

-Anàlisi profunda de causes i conseqüències de la present situació. -Aplicació adient de mesures correctores. -Implicació decidida dels governants locals, estatals i europeus.

Nova i eficaç organització de Nacions Unides.

Cal construir entre tots una altra forma de vida. Dissortadament no trobam tampoc en aquesta ocasió la veu de la jerarquia eclesiàstica. Es troben massa agafegats en qüestions que a nosaltres ens semblen molt menys importants. Cercam la Bona Notícia de Jesús perquè ens sigui llum i força per fer -juntament amb les persones que ja ho fan- els canvis necessaris i arribar a un món de pau, on l'amor i la justícia siguin realment per a tothom.

La Plataforma «Una altra veu d'església». (Capellans casats. Comunitats Cristianes de Mallorca; Creients i Feministes; Cristians pel socialisme. Drets Humans de Mallorca. Forans i creients. Fundació S'Olivar. Justícia i Pau. Gais Cristians).

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris