nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 21°
23°

Cartell

Afortunadament, el Govern de les Illes Balears no ha estat convertit, per art i gràcia 'normalitzadora', en eGobierno de las Islas Baleares, perquè la Conselleria d'Aina Castillo ha passat a ser laConsejería de Salud y Consumo en els cartells que anuncien els premis «Veo-veo» de la Fundació Teresa Raba que seran retransmesos a partir de demà per IB3.

Llistes d'espera

Parlant de la Consejería. Molts de números haurà de fer aquest departament per poder quadrar les llistes d'espera. Just duim dues setmanes amb la vaga dels tècnics sanitaris, i l'Ib-Salut està desbordat. I això que encara queden vuit dies més d'aturada.

Sebastià Alzamora

I ja que estam amb IB3. Ha estat molt comentat un article de l'escriptor Sebastià Alzamora dilluns passat a l'Avui, en el qual carregava contra tota l'IB3 excepte, curiosament, el programa que presenta la també escriptora Maria de la Pau Janer.

Deu anys del Lobby

El Lobby per la Independència celebra el mes que ve el seu desè aniversari, raó per la qual els seus rectors estan organitzant una festa que, possiblement, tindrà lloc a Manacor.

Des de Xangai

L'expedició mallorquina que és a Xangai per a la firma de convenis amb l'Administració xinesa no se sabia avenir de les primeres paraules que escoltaren ahir quan entraren a l'hotel Park, ja que foren pronunciades en mallorquí. La presència d'illencs per aquelles terres és molt considerable.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris