cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
25°

Estic indignada

Estic indignada de veure com l'esperit democràtic i de respecte és el que més manca a molts dels simpatitzants o militants del PP. I no ho dic tan sols per les postures que presenten els capdavanters d'aquest partit a nivell nacional o autonòmic. Ho manifest concretament per l'actuació que tenen alguns veïnats de Son Sardina davant convocatòries d'Assemblees de la Plataforma contra el 2n cinturó.

Des de la Plataforma sempre s'ha tengut una actitud de respecte davant les diferents opinions que hi ha dins el poble pel que fa a aquest tema. Sempre hem parlat i hem actuat, de forma coherent, amb la idea de preservar el nostre poble i conservar la major qualitat de vida possible per tots els veïnats, entre molts altres criteris.

L'actitud d'arrancar i fer desaparèixer tots els cartells que anuncien la convocatòria per l'assemblea d'aquest proper divendres dia 7 d'octubre m'ha indignada, tot i haver de dir que aquesta ha estat fins ara una actitud molt freqüent. No es lleven altres anuncis al poble: ni els de l'agrupament escolta, ni els de la tercera edat, ni els de les classes de boleros, ni els de futbol, ni els de la parròquia, ni tan sols els anuncis de negocis particulars (castells inflables, persones que cerquen feina o n'ofereixen, etc.) però sí que s'arranquen les convocatòries que permeten i faciliten oferir un espai de participació, de debat i de defensa del nostre territori.

Deman que se sigui com a mínim tan respectuós amb la Plataforma, encara que no es comparteixi la mateixa opinió, com amb tots els altres grups i organitzacions. Aquestes actituds sols provoquen divisió i indignació dins un poble.

M. M. Riutort. Son Sardina.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris