algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
20°

Corresponsal

Després de veure amb quin interès prenia notes el diputat del PP Jaume Font ahir capvespre en el ple del Consell, i com passava crònica telefònica immediata del que passava per la Cambra, més d'un present es demanà si el també conseller s'ha pluriempleat de corresponsal per algun mitjà de comunicació. Seria una sorpresa descobrir avui una crònica signada pel responsable de Medi Ambient parlant del dret de pas pel domini públic.

Delgado

El batle de Calvià, Carlos Delgado, se'n va de viatge d'una manera molt estranya. O curiosa, si més no. La setmana passada, quan el PP-balear va arreglar fort i no et moguis la crisi de Calvià, Delgado no acudí a la reunió de l'hotel Palas Atenea. Tampoc no el veren per l'Ajuntament en el darrer ple perquè, oficialment, era «de viatge». Però resulta que diumenge dematí el veren agafant un avió a Son Sant Joan en direcció a Madrid. Con quedam? Era a fora la setmana passada i diumenge torna a partir? O és que estava amagat fins aleshores?

Premis

Sembla que els jurats de novel·la dels premis Mallorca estaven molt dividits a l'hora de declarar-lo desert. N'hi havia que no ho volien de cap manera. Dues de les cinc persones presents defensaren la necessitat d'un guanyador. Però, i pel que conten, la caparrudesa «desmelenada» de Gabriel Mesquida perquè no es premiàs ningú aconseguí que un d'aquests jurats se sumàs al desert.

Cirer

Quan el Mallorca encaixà el 4-0, la batlessa de Palma envià un missatge pel mòbil al president del Madrid, Florentino Pérez, demanant-li que «els seus jugadors facin el favor d'aturar». Pérez telefonà més tard a Catalina Cirer per dir-li: «Ves como te he hecho caso, me pedistes que parara y paramos».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris