nubes rotas
  • Màx: 23°
  • Mín: 21°
19°

Actes vandàlics

En relació a les declaracions fetes als mitjans el 29 de setembre, per part de representants de les associacions de veïns de Camí de Ses Barraques, Es Pil·larí i S'Aranjassa, sobre l'acte vandàlic sofert pel Centre Caní Internacional el dia 17 de setembre, volem manifestar que aquesta associació mai no ha acusat les associacions veïnals, i menys les del Pil·larí i S'Aranjassa, de ser autores dels actes vandàlics soferts a les nostres instal·lacions. El que manifestam reiteradament és l'existència d'una oposició veïnal encapçalada per l'associació Camí de Ses Barraques, la qual i amb cartells per tota la zona, torrada i fotografia al costat de la «pintada», havien pogut legitimar d'alguna manera el que després s'han convertit en actes vandàlics incontrolats.

No tenim cap dubte sobre l'honorabilitat de les esmentades associacions, com tampoc dels seus representants i socis, ni tampoc tenim dubte que ells no són els autors dels actes, ja que com nosaltres, defensen des de les seves organitzacions els principis de convivència i tolerància inherents a una societat com la nostra.

Lamentam profundament les declaracions contra la nostra associació i els seus membres, imputant-nos de manera directa i clara de ser els autors o en el millor dels casos de «muntatge» dels actes vandàlics soferts, en pro d'una pretesa campanya de desprestigi de les barriades i a favor d'una presumpta finalitat lucrativa per a nosaltres.

Les imputacions, lluny de ser certes, estan contribuint a legitimar que l'autor o autors continuïn realitzant impunement les agressions.

Volem entendre que les declaracions han estat realitzades de manera impulsiva i inconscient, sense comprendre'n el vertader abast, i suggerim en qualsevol cas que les dirigeixin al Jutjat d'Instrucció núm. 2 de Palma, a l'objecte d'incorporar-les a les Diligències Prèvies que amb el núm. 4.444 se segueixen en el cas, una cosa que per la nostra part ja hem fet, per considerar que poden ajudar-nos a trobar el culpable o culpables.

En qualsevol cas, aquesta associació es reserva el dret d'acudir als tribunals perquè determinin si les esmentades imputacions lesionen la credibilitat de l'associació i l'honor i la dignitat de les persones que la componen.

Juan Gil Ferragut. Centre Caní Internacional. Palma.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris