algo de nubes
  • Màx: 12°
  • Mín:
11°

Un parell d'ous

Sr. director:
L'altre dia vaig ser atacat amb un parell d'ous. Estava passejant amb el meu ca per Inca (la passejadeta de després de sopar) i me varen tirar dos ous, pel color vaig deduir que eren de gallina, tot i que el/la tirador/a no va demostrar gran punteria, he de dir que si ambdós tirs s'haguessin fet amb ous d'estrús, potser sí que s'hauria obtingut un blanc digne. Ja després del primer dispar vaig deduir que l'agressió anava dirigida a, d'alguna manera, fer-me aturar de passejar el meu ca i que fes les seves necessitats al carrer, dic això perquè a mi se m'ha ocorregut més d'una vegada usar aquesta estratègia, tant contra la gent que no té cura de les deixalles dels seus cans com dels qui són tan peresosos que només són capaços de fer sonar el clàxon quan van a recollir algú prop d'on visc jo.. sia l'hora que sia. En qualsevol cas, i tornant al cas del tirador misteriós, si l'atac va ser perquè l'atacant suposava que la víctima no feia net una vegada el ca feia les seves necessitats més sòlides, li vull fer saber que no n'és el cas, sempre vaig amb la meva bosseta i tenc molta cura que no quedi cap prova que el meu animaló ha passat pel lloc.

Si l'atac era degut al fet que el ca deixa residus líquids que fan mala olor, doncs potser hauríem de seguir per netejar cigarretes, fums de cotxes, persones sense dutxar i ous, sobretot ous. Però clar, potser el tirador no era més que una criatura, com a l'escena final de Full Metal Jacket (o La chaqueta metálica... terrible traducció de l'original).

Xavier Borràs. Inca.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris