algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
14°

TV-3, la tercera

La TV de Catalunya, en poc temps, ha passat d'ésser la TV amb més audiència a ser la tercera, cosa gens d'estranyar, ja que al darrere poca cosa hi queda. Han estat factors prou importants els que han ajudat que hagi deixat de ser la preferida, com ara les depuracions polítiques, unes programacions intervingudes i mutilades, la poca sensibilitat de país i els nuls sentiments patriòtics.

El dimarts 16 d'agost, els organitzadors i una part dels participants de la 21a edició de la Volta Cicloturística del Cor de Catalunya, juntament amb un altre grup de practicants de BTT, vam ser invitats a assistir al programa de TV-3 Tres-D. Entremig de nosaltres ens varen col·locar en Melcior Mauri, com sabem un dels millors professionals del ciclisme que hi ha hagut a Catalunya. La invitació de TV-3 va fer que ens desplacéssim des de diversos punts de Catalunya.

Doncs bé: en el transcurs de tot el programa, l'única referència al món del ciclisme van ser unes escasses preguntes dirigides a en Mauri, les quals feren només referència al ciclisme professional, modalitat gairebé aliena a la nostra causa.

Els aficionats al cicloturisme que vam assistir a aquell programa n'estem decebuts i, en certa manera, hem quedat angoixats, ja que, atès que la Volta al Cor de Catalunya, una marxa cicloturística per etapes, que es desenvolupa en el transcurs d'una setmana, en una modalitat gairebé única a Catalunya, és quelcom prou important com perquè TV-3 hagués tingut alguna deferència pels organitzadors, els quals n'han portat les regnes durant 21 anys, de forma ininterrompuda i altruista.

Jordi Camps i Domènech. Berga. (Berguedà).

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris