algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Progressistes

Cada vegada comença a madurar més la idea de reeditar a les pròximes eleccions autonòmiques la coalició d'esquerres que va estar a punt de treure un diputat a les generals de l'any passat. PSM, EU-EV i fins i tot ERC es miren de reüll i mediten. Falta molt encara, però ara mateix comença a florir la consciència que anar junts implica treure molts de vots i poder presentar una llista clarament d'esquerres i d'oberta defensa dels interessos de l'autogovern balear. També des d'un punt de vista econòmic, les fortes despeses de la campanya serien més compartides.

Entrevista

Atenció a l'entrevista que mantindran, probablement aquesta setmana, la ministra de Medi Ambient, Cristina Narbona, i el diputat d'ERC Joan Puig. El cert és que aquest cop Puig no durà el carnet de parlamentari a la boca, però sí que es mostrarà molt interessat per la tramitació de l'afer de la Costa dels Pins.

Hotels

Hi haurà «crisi turística», però a Palma encara s'hi construeixen hotels. Ara mateix n'hi ha dos en marxa, un al carrer dels Comtes de Barcelona i l'altre al passeig Mallorca. Com que són de ciutat, no necessiten intercanvi de places, la qual cosa facilita la inversió i les tramitacions. El turisme del futur també passa per l'oferta cultural i lúdica de Palma.

Calvià

L'oposició socalista calvianera prepara un pròxim curs polític d'allò més calent. Donaran branca al batle, Carlos Delgado, i al regidor trànsfuga, Joan Thomàs, sempre que en tenguin ocasió. En la direcció del partit a Palma, hi ha interès perquè la política municipal calvianera tengui ressò a tot Mallorca, ja que estan convençuts que es traca d'un taló d'Aquil·les del PP que han de saber aprofitar al màxim.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris