nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín:
11°

Veure-ho per creure-ho

No em sorprèn cada nova notícia sobre l'assumpte de la famosa piscina de Pedro J. Pensàvem que ja havia passat l'època en què tot es feia a dit o per nassos, però sembla que a causa d'alguns elements les coses no han canviat gens.

Moltes bones amistats deu tenir, o molt han de callar els que han donat les ordres per impedir el pas per una zona de costa i l'ús d'una piscina que es troba ubicada en uns terrenys públics, i que un individu de dubtosa casta té per al seu ús privat. Alhora ens agradaria que els senyors que el van convidar al sopar amb motiu dels premis a les persones i entitats que més havien fet pel turisme a l'Illa ens explicassin què ha fet aquest senyor per aquesta illa, a part d'espoliar part d'ella amb males arts i amb l'ajuda d'alguns elements, que pel que sembla no s'han assabentat que estan on estan pel vot dels ciutadans als quals ara ignoren de la forma més vil.

Si tant agrada al Pedrito J. figurar i sortir en primera pàgina, un servidor li podria suggerir que demanàs plaça de primera vedette al Molin Rouge de París, pel que sembla en això de lluir cosset té bastanta pràctica.

Fernando Gascón Ortega. Manacor

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris