nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
11°

Prisa

El nou panorama audiovisual a les Balears interessa, entre d'altres, al grup Prisa, que a Mallorca compta amb una estructura audiovisual entorn de la televisió Localia. Directius d'aquesta empresa arribats de Madrid estan fent contactes a Mallorca per resoldre la seva situació en un futur.

Hipervigilat

Set guàrdies civils, set, eren ahir a les 2 del migdia davant la casa del periodista Pedro J. Ramírez a Costa dels Pins. No li robaran, no.

Foment

Ens arriben notícies del disgust que causà en la junta directiva del Foment del Turisme la decisió unilateral i per sorpresa del seu president, Miquel Vicens, d'asseure en la taula presidencial del centenari Pedro J. Ramírez i la seva companya. Tant és així, que es dóna per segur que aquesta actuació serà reprovada en una pròxima reunió de l'entitat.

Èxit

El concert gratuït de Llibert Fortuny que es va dur a terme dimarts vespre a sa Pobla va tenir un gran èxit de públic. Això demostra que quan es programen coses de qualitat, de franc i estan ben promocionades, reben una acollida excel·lent.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris