algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
12°

No en nom meu

Sr. Director:

En aquest diari del 20 d'agost, a la plana 5, hi ha dues notícies referents al Sr. Pedro J. Ramírez. A la primera diu que l'esmentat senyor, en la seva querella presentada contra pràcticament tota l'esquerra mallorquina, afirma sofrir una campanya en contra del diari El Mundo per la seva línia editorial, caracteritzada per una oposició frontal a l'independentisme. Però el que no diu el Sr. Pedro J. és que El Mundo és el diari més citat pels jutjats pels seus insults, menyspreus i mentides vessats no només contra els nacionalistes i independentistes, sinó que la seva prepotència s'estén des de l'extrema dreta (Sr. Rabasco) fins a tota l'esquerra, i abraça la totalitat dels diaris balears (que ho demanin al Sr. Serra).

Idò què es pensava el Sr. Pedro J.?, que els mallorquins som beneits i ens deixam trepitjar?

Quan jo era al·lot i algú feia una malifeta i llavors el malfactor, pel que sigui, queia en desgràcia, record que estrenyíem el puny de la mà dreta i dèiem: Fort...

I la segona notícia era que el Sr. Matas, president de les Illes Balears, demana perdó al Sr. Pedro J. perquè «és des de la mateixa societat mallorquina que s'ha instigat l'assalt». Però bono... en nom de qui demana perdó el Sr. Matas? En tot cas serà en el seu propi, però no en el meu, que pertany a la «societat mallorquina». Quina vergonya vaig sentir en llegir que el meu president (malgrat tot) demanava perdó a un (presumpte) transgressor de la llei! Al meu parer hauria de demanar perdó a la societat mallorquina per haver concedit el permís de la piscina al Sr. Pedro J. de qualsevol manera i haver provocat aquest desgavell.

Rafel Cortès, Ciutat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris