nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Llibres

Sembla que els polítics llegeixen molt aquest estiu. Per exemple, el portaveu socialista a Cort, Antoni Roig, gaudeix de la poesia de Constantinos Kavafis. Per altra banda, el dirigent del Lobby per la Independència Jaume Sastre llegeix un estudi sobre la influència de la maçoneria en els processos d'independència a Amèrica en els segles XVIII i XIX.

La tempesta

Els turistes ho aprofiten tot, inclosa la gota freda. Arriben comentaris en el sentit que en algunes zones turístiques els clients es posaren a fer fotos quan dissabte passat queia l'aiguat. Està clar que fins i tot una arruixada pot ser encisadora per a la gent que és de vacances.

Pagesos

Hi ha un cert disgust entre sectors pagesos de Mallorca perquè la societat en el seu conjunt no els valora la protecció del medi ambient i del paisatge que duen a terme. Saben que molts turistes alemanys vénen a l'hivern només per veure els ametlers en flor. «La nostra tasca va més enllà del 3'5 per cent del Producte Interior Brut que representam. I aquesta aportació no es valora ni troba el suport suficient».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris