algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 13°
13°

Carta oberta al Sr. Matas

Sr. President, vostè té tot el dret de dirigir les Balears perquè va ser elegit democràticament, però demanar perdó en nom de tots mai, perquè tots els que no el vàrem votar més d'altres que sí, però que tenen una mica de vergonya i sentit comú, segurament no estaran d'acord amb vostè. Diu que no ha de venir gent de fora i dir-nos què hem de fer els mallorquins, i jo li deman d'on és el Sr. P.J. Ramírez i què han fet un i altre foraster en contra de Mallorca.

El Sr. P.J.Ramírez per dignitat hauria de dir: «Perdonin, aquesta piscina estava feta en temps d'un dictador que deixava enriquir-se als seus amics i ministres encara que, entre d'altres coses, destrossassin una costa d'una provincia donde son como indios pues incluso hablan un dialecto que a lo más que se parece es al polaco. Per tant, com que jo vull continuar parlant del bé i del mal al meu diari, faig llevar la piscina i que la gent passi».

Però el Sr. P.J. Ramírez no ha demanat perdò, sinó que vostè li'n demana. I a més a més la seva senyora fa ostentació de la piscina en revistes. Tot això em fa pensar que exerceixen un tipus de xantatge sigui real o psicològic damunt de tos els polítics que tinguin a veure amb càrrecs a Madrid. Si no, no m'ho explic.

Rebi una estreta de mans ben cordial, si m'ho permet.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris