muy nuboso
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
12°

Pàgina web

L'afer de la piscina que empra el periodista Pedro J. Ramírez ha desbordat la pàgina web del Lobby per la Independència. Una gentada hi ha entrat i hi vol entrar. Tant és així, que aquest grup ha hagut d'ampliar la banda perquè tothom tengui accés al seu contingut.

Sastre

Per cert que el dirigent del Lobby, Jaume Sastre, que passa les seves vacances a Galícia, ha quedat molt sorprès per la important repercussió que ha tingut el cas de la piscina de Ramírez als mitjans de comunicació gallecs. S'ha de pensar que en aquelles terres tambe tenen molts problemes costaners i que són molt sensibles al manteniment del dret de pas i a la defensa del litoral.

Socias

El delegat del Govern, Ramon Socias, no pensa fer declaracions al voltant de la querella que li ha presentat Ramírez per «denegació d'auxili». Medis pròxims a Delegació de Govern diuen que «el més important és l'expedient que s'està tramitant en aquests moments».

Aclaridor

Dins UM ja es treballa en el discurs que pronuncirà Maria Antònia Munar amb motiu de la Diada del 12 de Setembre. Ja s'intueix que seran unes paraules «molt aclaridores» en una conjuntura tan complicada com l'actual. Convé recordar que UM ha donat un ultimàtum al PP perquè destitueixi el regidor trànsfuga Joan Thomàs de Calvià, i que les relacions entre els dos partits són actualment molt fredes. El discurs de Munar serà pesat i mesurat fins a la darrera coma. I cal recordar que quan el pronunciï mancaran 20 mesos per als pròxims comicis autonòmics, és a dir, que ja serà un anunci de preparació de terreny amb vista a la pròxima contesa electoral.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris