algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:
14°

Font

Les Balears, que viuen fonamentalment de les seves costes, tenen un conseller de Medi Ambient, Jaume Font, que ni creu amb la Llei que protegeix el litoral, ni pensa que sigui aplicable i que, fins i tot, confon la concessió d'ús públic d'una piscina com la de Pedro J. Ramírez amb el fet que el Ministeri li hagi concedit un suposat i impossible «ús privatiu» que només cap dins de la ment de Jaume Font, el qual demostra un perillós menyspreu per la normativa vigent.

On hem anat a parar? Tanta sort que la Llei de Costes és de competència estatal i la seva gestió no ha caigut en mans de Font, perquè si fos així seria per posar-se a tremolar. Aquest conseller del Govern Matas està obsessionat a culpar l'Executiu Zapatero d'haver privatitzat la piscina que emprà Ramírez. Però a qui pretén confondre? Ja fa dos estius que s'intenta exercir el dret de pas en aquest indret de la Costa del Pins sense que Ramírez ho permeti, i l'únic que es pot treure en clar de la Conselleria de Medi Ambient és que justifica interessos privats en la costa mallorquina. Segons Font sempre té la culpa l'esquerra, mai un particular que es fa seu un domini públic.

És molt greu aquest comportament del conseller. En tota democràcia els governants desenvolupen la seva tasca en nom de l'interès general i amb el respecte escrupolós a les lleis. Aquí no. Font defensa un particular que es querella contra el delegat del Govern i contra la Guàrdia Civil. En mans de qui estam?

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris