nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 13°
13°

Estació provisional

A mi no em molesta que el Govern balear s'hagi gastat el mínim possible en l'estació provisional del tren que ha instal·lat al carrer de Jacint Verdaguer de Palma. Comprenc que no han de posar els calçons sobre la taula per una inversió que quedarà en no-res d'aquí a un any i mig. Jo estim molt els doblers públics: són el resultat de la suor del poble. Els poders públics no manegen ni un cèntim que no sigui treballat pels ciutadans. És per això que em posa malalta el que ha pasat amb el parc de les Estacions. No hi puc donar passada. Fa pocs anys es gastaren allà el que no hi ha en els escrits i de cop i volta ho han destruït tot. Això és una vergonya. No es poden tirar els doblers de tots com si fossin fems. Estic indignada quan pas per allà. I exercesc el meu dret de protestar.

Maria Lluïsa Suau. Palma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris