nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

Grafits

L'Ajuntament de Palma hauria de fer qualque cosa més per evitar la penosa acció dels «grafiters». Aquests jovenots que es dediquen a embritar parets, portals o fins i tot monuments no són conscients del mal que fan. Degraden Ciutat i li donen un aspecte tercermundista que no es mereix. Crec que s'hauria d'anar més amb compte per evitar aquestes accions a força de vigilància i, també, amb tasques d'educació a les escoles i als centres formatius. I, en qualsevol cas, ser pràgmatics i habilitar murals en llocs convinguts i públics on els qui tenguin tanta pintera es puguin esbravar.

El que no pot ser es veure tant de carrer degradat per una pintada, sigui al nucli històric, a les barriades o als parcs. També som partidari de l'escrupolositat en l'aplicació de la Llei, però estic segur que si quan en troben cap li ho fessin esborrar, o repintar el que han fet malbé a la vista de tothom, tal vegada no ho tornarien a intentar.

Vull dir també que els mitjans de comunicació podrien fer molta més feina de conscienciació, si aspiram a tenir una ciutat més neta i digna. Així hi guanyarem tots i podrem ser l'admiració dels nostres visitants.

Marc Pérez i Palou. Palma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris