nubes dispersas
  • Màx: 12°
  • Mín:
10°

Matas

En nom de qui parla Jaume Matas quan demana disculpes al particular Ramírez Codina perquè un grup de càrrecs públics i dirigents polítics intentaren exercir el dret de pas a la piscina que ell empra en domini públic? Un president, el meu president, ha de governar en nom de l'interès general que l'ha elegit i al qual serveix. En el nom de tots no pot demanar perdó a un subjecte que bloqueja el pas a la costa mallorquina. No és conscient Matas que amb aquest gest agenolla i humilia tot el poble balear davant un individu provinent de Madrid que no respecta la normativa vigent? No veu Matas que arrabassa el nostre orgull de ser balears quan converteix el bé comú en una estora que pot trepitjar el privat Ramírez Codina?

Ahir, Matas ens humilià a tots, independentment d'idees polítiques, condició social, nivell cultural o econòmic. O pertinença o no a un partit, sigui el que sigui. El president de tota comunitat ha de ser el mirall i l'exemple dels seus conciutadans. Les seves decisions són el nostre futur. I vol Matas que el futur dels balears sigui llepar els peus al nouvingut Ramírez?

Els pobles no han de demanar mai perdó quan defensen els seus drets, sigui el de pas, el d'expressió o el de pluralitat política. I qui demana disculpes en nom del seu poble des del càrrec de president per salvar la cara a un privat forà, és que no té ni idea del que és una societat lliure.

Ahir vaig sentir vergonya, molta vergonya. President: no s'agenolli per a demanar perdó. Les Balears no es vinclen ni es venen.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris